is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen.

Kinderboekenweek 2019 André Kuipers en Natascha Stenvert

Door 15 mei 2019Nieuws
Kinderboekenweek 2019

André Kuipers maakt samen met illustrator Natascha Stenvert het Prentenboek

Het Kinderboekenweek prentenboek voor de 65ste Kinderboekenweek wordt geschreven door André Kuipers met illustraties van Natascha Stenvert. Het thema Reis mee! Een fantastisch thema, met een boek kun je elke reis maken die je wilt, een reis die je leven verrijkt.

De Kinderboekenweek is de grootste leesbevorderingscampagne voor kinderen in Nederland en vindt plaats van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober. Het Prentenboek zal tijdens de Kinderboekenweek voor €7,15 in de boekhandel te verkrijgen zijn.

Enthousiaste André Kuipers en Natascha Stenvert!

André Kuipers: ”Als kind was ik al dol op boeken. Ik verslond verhalen over spannende avonturen op andere planeten. Dit stond aan de basis van mijn eigen astronautendroom. Het is schitterend om straks op mijn beurt talloze kinderen mee te kunnen nemen op een bijzondere reis en hen zo op een speelse wijze te inspireren voor hun eigen toekomst.”

Natascha Stenvert: ”Wat een ongelooflijk geweldige eer om dit prentenboek te mogen illustreren! Ik dans op wolkjes en hoop dat de kinderen straks net zo veel plezier aan dit boek zullen beleven als ik.”

André Kuipers
Tijdens de langste Europese ruimtevlucht ooit, schreef Kuipers het prentenboek, André het astronautje, voor zijn kinderen. Hierna volgde nog een aantal prentenboeken van André het astronautje.

Natascha Stenvert
Natascha Stenvert wist al op jonge leeftijd dat ze naar de kunstacademie wilde, in Groningen behaalde ze dan ook haar diploma. Sinds 2012 maakt zij samen met astronaut André Kuipers de André het astronautje-prentenboeken. Natascha Stenverts overige werk is internationaal uitgegeven en werd op wereldwijde exposities getoond, onder andere in België, China, Denemarken, Frankrijk, Italië, Korea en Singapore.