De kidszone is speciaal ingericht voor alle jonge astronauten. Elke dag ontvangt André talloze vragen via de e-mail of per post van kinderen die graag iets willen weten over ruimtevaart, techniek of wetenschap of een spreekbeurt willen houden over een van deze onderwerpen. Omdat André onmogelijk al deze post persoonlijk kan beantwoorden hebben we deze pagina ingericht met materiaal voor spreekbeurten en presentaties.

Download hier de speciale Powerpoint template!

Heb jij een vraag aan André? Hieronder hebben we een aantal vragen uit het 101 vragenboek aan André Kuipers uitgelicht. Wil je meer weten? Bestel dan het 101 vragen boek in de webshop en leer van alles over de ruimte.

Van André is veel beeldmateriaal beschikbaar. Hieronder hebben we een kleine selectie foto’s opgenomen uit zijn eigen collectie. Ben je op zoek naar meer foto’s? Een deel van de foto’s die André zelf maakte tijdens zijn periode in de ruimte is te vinden via zijn Flickr pagina. Daar zijn ze ook in hoge resolutie te downloaden. Daarnaast is de beeldbank van ESA een goede bron. Ook hier zijn foto’s in hoge resolutie te vinden.