is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen.

Wegens succes komt er een derde SpaceXperience-show op 3 november

Door 5 juli 2018Nieuws
SpaceXperience-LIVE

Wegens succes komt er een derde SpaceXperience-show op 3 november

André Kuipers staat op zaterdag 3 november niet twee keer in de Ziggo Dome met zijn show SpaceXperience – Into The Future LIVE, maar drie keer! Wegens succes is er naast de twee eerder aangekondigde shows van 15.45 uur en 20.00 uur een derde bijgekomen. Kaarten voor deze show, die start om 11.30 uur, zijn per direct verkrijgbaar.

In SpaceXperience – Into The Future LIVE neemt astronaut André Kuipers het publiek mee op een reis naar de toekomst. Dat doet hij samen met een wel heel bijzondere rechterhand: een high-tech robot met menselijke trekjes. De middagshow is inmiddels uitverkocht. En ook de kaarten voor de avondshow gaan hard.

Groots avontuur
“Ik verheug me enorm op dit grootse avontuur: een reis naar de toekomst”, aldus André. “Wat gaat de toekomst brengen? Waarom willen we zo graag naar andere planeten? Gaan onze kleinkinderen Mars koloniseren? Wat is daarvoor nodig? Ontdekken we buitenaards leven? Hoe ziet mijn vakantie op de maan er in de toekomst uit? Het zijn allemaal vragen die in mijn nieuwe show aan bod komen.”
Bestel snel je kaarten via SpaceXperience.nl

Bekijk de trailer