is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen.

Wegens groot succes in 2018 nieuwe show SpaceXperience-LIVE

Door 10 november 2017In de media
The next adventure

Wegens groot succes in 2018 nieuwe show SpaceXperience-LIVE

Nog voordat André Kuipers dit weekend met drie uitverkochte shows van de eerste editie van SpaceXperience-LIVE in de Ziggo Dome staat, kan producent LiveLane al met trots aankondigen dat André Kuipers volgend jaar een nieuwe ruimtereis gaat maken. In 2018 is het spectaculaire ruimtespektakel, met André Kuipers opnieuw in het middelpunt, op 3 november te zien onder de titel SpaceXperience 2018- into the future LIVE. 

Dit weekend geeft André Kuipers drie shows in een stampvol Ziggo Dome. Voor één dag verandert de Ziggo Dome in een levensecht lanceerplatform voor een reis naar een heelal vol sterren, planeten én vliegende objecten. De kaartverkoop voor deze eerste editie ging zo snel dat een vervolg niet uit kon blijven. Voor de 2018 editie gaat de kaartverkoop morgen, vrijdag 10 november om 9.00 uur, van start via www.spacexperience.nl.

André Kuipers: “SpaceXperience-LIVE voelt voor mij als een compleet nieuwe missie naar de ruimte. De voorbereidingen in het afgelopen jaar waren heel spannend. Met een groot team van experts werken we naar de lancering toe van een ultieme space experience die zaterdag plaatsvindt. Het spektakel hebben we nog voor de boeg, maar het wordt zo bijzonder dat ik me nu al verheug op onze samenwerking voor een volgend avontuur: een toekomstige reis door het heelal. Wat zit eraan te komen? Reizen naar Mars en verder! Het zijn onze next steps in de ruimte.” 

SpaceXperience-LIVE
De Ziggo Dome in Amsterdam transformeert op 3 november 2018 wederom in een universum vol sterren, planeten en vliegende objecten, maar dit keer met the future als nieuw thema van het spectaculaire ruimteavontuur. SpaceXperience 2018 -into the future LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een astronaut te zijn, een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en een kijkje in de toekomst te nemen. Met behulp van de allernieuwste special-effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende show met André Kuipers in het middelpunt. In 2018 komt de toekomst wel heel dichtbij.

Mis het niet! Boek nu om zeker te zijn van your ticket to the stars en experience the future.