is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen.

Ga op Missie in het Museum bij Space Expo in Noordwijk!

Door 1 juli 2020Nieuws
Een bijzondere reis naar de ruimte maken?

Ga op Missie in het Museum bij Space Expo in Noordwijk!

Space Academy speelt op dit moment nog niet in de theaters. Wil jij toch een bijzondere reis naar de ruimte maken? Kom dan naar onze Missie in het Museum bij Space Expo in Noordwijk.

Ga op Missie in het Museum!

Wil jij een bijzondere reis naar de ruimte maken? Kom dan naar Space Academy’s Missie in het Museum bij Space Expo in Noordwijk. Met de missie verdien jij je eigen astronautendiploma en een unieke Space Academy missiepatch!

Pronkstukken

Missie in het Museum is een vaste route door hét ruimtevaartmuseum van Nederland: Space Expo. Astronaut André Kuipers en schrijver Sander Koenen nemen je in video’s mee langs de pronkstukken van het museum. Ze vertellen je alles over de fascinerende wereld van de ruimtevaart. En je kunt zelf aan de slag met opdrachten en experimenten.

Voor het hele gezin

Missie in het Museum is een unieke museumervaring in een bijzondere tijd. Met alle maatregelen rond corona wordt zorgvuldig rekening gehouden. Zo is je museumbezoek gegarandeerd COVID-proof. Missie in het Museum is leuk voor kinderen vanaf zes jaar, maar zeker ook voor ouders, grootouders en de rest van de familie.