is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen.

WEGENS SUCCES EXTRA SHOW ANDRE KUIPERS

Door 27 maart 2018Nieuws
Persbericht

Amsterdam, 27 maart 2018 – Vanwege de grote vraag naar tickets voor het nieuwe ruimteavontuur van André Kuipers, SpaceXperience – Into the Future LIVE, is er een tweede show toegevoegd op 3 november in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor de show van 20:00 uur is vandaag gestart. Voor de show van 15:45 uur zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Na de succesvolle eerste editie van SpaceXperience-LIVE met drie uitverkochte shows in een stampvol

Ziggo Dome komt André Kuipers op zaterdag 3 november terug met een gloednieuw, spectaculair ruimteavontuur. In SpaceXperience – Into the FutureLIVE nodigt André Kuipers het publiek uit voor een ruimtereis naar de toekomst die wel heel dichtbij komt.

André Kuipers: “Ik verheug me enorm op dit grootse avontuur: een reis naar de toekomst. Wat gaat de toekomst brengen? Waarom willen we zo graag naar andere planeten? Gaan onze kleinkinderen Mars koloniseren? Wat is daarvoor nodig? Ontdekken we buitenaards leven? Hoe ziet mijn vakantie op de maan er in de toekomst uit? Allemaal vragen die in mijn nieuwe show aan bod komen.”

SpaceXperience – Into the Future LIVE, stap in de toekomst!
Ga jij op vakantie naar de maan of staan jouw kleinkinderen straks op Mars? Zie je ze nog terug? Welke ruimteavonturen gaat de toekomst ons brengen? Afgelopen november maakte André Kuipers samen met het publiek in de Ziggo Dome een unieke reis door een wereld vol sterren, planeten en vliegende objecten. Een wonderbaarlijke ruimtereis over de magie van ons universum en onze planeet aarde. Na deze succesvolle, uitverkochte eerste editie komt André Kuipers terug met een nieuw, spectaculair ruimteavontuur met als thema ‘into the future’. Beleef samen met André Kuipers dit grootse avontuur en reis met hem naar de toekomst die wel heel dichtbij komt.

Tickets

SpaceXperience – Into the Future LIVE vindt plaats op zaterdag 3 november om 15:45 uur en om 20:00 uur in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.spaceXperience.nl

De Ziggo Dome is ingedeeld in eerste rang, tweede rang en derde rang zitplaatsen en een aantal exclusieve premium seats. SpaceXperience – Into the Future LIVE wordt een 100 minuten durende in the round show zonder pauze.

Ticketprijzen:
Launchpad premium seats: 64,-
Premium seats: 59,-
1erang: 49,-
2erang: 39,-
3erang: 29,-
*Excl. Reserveer- en transactiekosten en eventuele overige toeslagen