is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen.

Amsterdam, 3 november 2018 – André Kuipers heeft vandaag ruim 40.000 astronauten meegenomen op ruimteavontuur naar de toekomst met zijn show SpaceXperience – Into the Future LIVE. Na de succesvolle eerste editie in 2017 stond de astronaut vandaag nogmaals in de Amsterdamse Ziggo Dome met een nieuwe show. Ook dit jaar wist hij de arena drie keer te vullen met publiek van alle leeftijden.

Wat gaat de toekomst brengen? Waarom willen we zo graag naar andere planeten? Gaan onze kleinkinderen Mars koloniseren? Wat is daarvoor nodig? Ontdekken we buitenaards leven? Hoe ziet mijn vakantie op de maan er in de toekomst uit? Allemaal vragen die vandaag aan bod kwamen. André werd op het podium vergezeld door co-host robot George.

André Kuipers: “Het was fantastisch om vandaag, een jaar na de eerste editie, nóg een keer zoveel mensen mee te mogen nemen op ruimtereis en hen een kijkje te geven in onze toekomst. Het was heel bijzonder om een echte robot in de show te hebben en het gastoptreden van Willemijn Verkaik, die onder andere een prachtige vertolking gaf van Earth Song, was een hoogtepunt.”