is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen.

5 september 2018 – Shownieuws – Late Editie

Door 10 september 2018In de media
Shownieuws

Afgelopen week is onder grote belangstelling van vele astronautjes in spé het nieuwe boek van André Kuipers gelanceerd; André het astronautje, Hoe word je astronaut? Dit is alweer het vijfde deel in de succesvolle reeks. Dit keer geeft André antwoord op de vraag die hem het meest door kinderen wordt gesteld: Hoe word je astronaut?

In André het astronautje Hoe word je astronaut? krijgen André en Astromuis bezoek van neefje Max en nichtje Mia. Ze willen graag weten hoe je een goede astronaut wordt. Moeten ze hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? André neemt ze mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

Het boekje is het vervolg op de belevenissen van André en zijn vriendjes in de 4 succesvolle voorgaande delen: André het astronautje, André het astronautje terug naar de aarde, André het astronautje op reis naar de planeten en André het astronautje gaat naar Mars. Via de belevenissen van André het astronautje wil André Kuipers de allerjongste kinderen inspireren en enthousiasmeren voor wetenschap en techniek.